Om Street Of Fashion

Velkommen til Street of Fashion

Street of Fashion er en online netbutik med stor passion for modetøj og accessoires til kvinder.

Vores mission er at levere billigt modetøj til unge piger og modne kvinder, uden at gå på kompromis med kvaliteten.  I tæt samarbejde med international leverandør, spotter vi sæsons hotteste og mest unikke styles inden for, modetøj, fodtøj og accessories.

Fedt udvalg i modetøj til kvinder:   

Modetendensen inden for kvindetøj kan skifte meget fra sæson til sæson, vi håndplukker derfor altid produkterne selv, bl.a. fra London, Paris og New York, for at sikre den hotteste mode fra de anerkendte internationale lande.

Vi har stor forespørgsel på billige festkjoler og andre typer af billige kjoler, og det er naturligvis en af de kategorier som vi har fokus på. Oftest vil du kun finde få stk. af hver model, da vi hele tiden prøver at spotte unikke styles med limited produktion.

Desuden arbejder vi hårdt på at få hylderne fyldt i de andre kategorier med, overtøj, fedt hverdagstøj, f.eks. toppe, jakker til kvinder og meget andet.

Ligeledes vil vores sko kategori blive rigtig spændende, med stort og varieret udvalg i sko og støvler til kvinder. Både klassiske stilletter men også festsko der matcher dine flotte festkjoler.

Vi levere dit tøj hurtigt og nemt:

Vi stræber på at levere din ordre hurtigst muligt, alle ordre vil blive sendt fra vores lager inden for 1-2 hverdage, med den valgte transportør.

Du vil få tilsendt en bekræftelse på forsendelsen samt et tracking nummer, så du altid kan se status på din pakke.

Vi er klar til at hjælpe dig:

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål.

Har du behov for spørgsmål omkring vores produkter, størrelsesguide eller mål på en vare, så send os en mail, og vi besvar alle mails inden for senest 24 timer.

Vi kan kontaktes på mail info@stretoffashion.dk

For at holde administrationsomkostninger i bund, har vi i første omgang valgt ikke at yde telefonisk support. Vi håber dog at vi i den nærmeste fremtid også kan være behjælpelig telefonisk.      

Har du ris eller ros så send os endelig en mail.

Vi ønsker dig den fedeste online shopping oplevelse på www.streetoffashion.dk

 Med venlig hilsen

Team Street of Fashion

 

Street of Fashion støtter miljøvenlig pakning

 

Gratis levering

Gratis levering over 500 DKK

Hurtig levering

1-2 hverdage med GLS eller Post Danmark

Fuld returret

14 dages returret.

Kontakt os på:

info@streetoffashion.dk

Ved at benytte streetoffashion.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×